Etusivu >  Delivery

Delivery

marokatuote.fi teemme parhaamme tarjota alhaisin kustannuksin, ja heti kun saamme toimituksen kaikkien maksujen, aloitamme tilauksen käsittelyä, ja sitten pyytää laivayhtiön 24 tunnin kuluessa kaikki kohteet valmiina arkisin.

Jos emme lähetetään 24 tuntia, on oltava jokin tavara loppu, niin me Lähetä sähköpostia kautta sähköpostiosoitteeseen rekisteröitynyt sivuillamme, ja voit vaihtaa pois hankkeen tai hyväksymään hyvityksen tasapaino sivuillamme, voit käyttää sitä seuraavan kerran tilaat marokatuote.fi

Kun valmiit tuotteet kuljetetaan, päivitämme tilauksen tilan "siirtää" ja ilmoitettu sähköpostitse. Tilauksesi on yleensä saapuu 4-9 työpäivää. Emme ole yleinen vapaapäivä toimitus. Jos sinulla on pyhäpäivä lopussa on yleensä huomattavasti postin viivästyksiä, joten ota tätä huomioon.

Useimmat tukku tilaukset EMS ja DHL (taloudellinen) toimitus (lukuun ottamatta joitakin erityisiä maissa), annamme seurantanumeron. Voit seurata paketin käymällä EMS ja DHL seurantajärjestelmä. Jos haluat käyttää muita kuriiripalveluja, ota yhteyttä online asiakaspalveluumme, he antavat sinulle hinta kun teet tilauksen, voit valita EMS tai DHL, me valitsemme ja päivittää uusia sinulle perustuu rahti laskea toimitustapa merenkulku.

Suurin osa paketti on 1 tai 2 kappaletta vaatteita, suosittelemme käyttämään Kiina Post Air Cargo (rekisteröity sähköposti) merenkulku, jos olet kärsimätön. Lentorahdin, tulemme mukaan 100 grammaan laskea postikulut, se eroaa EMS 500 grammaa. Joten, jos vain tilata pari kappaletta, se on kustannustehokkaampaa.

Saatuaan tilauksen, tarkista laatu ja määrä tilauksesi marokatuote.fi tavaroita. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

Copyright @2020 www.clarencedarrowfoundation.org >> iso alennus myynti,viimeisin tyylejä saappaat,Osta hyvin tunnettuja tuotemerkkejä vaatteet